::pesanan penaja::

jom kita exchange link.. :-) kalau sape2 nak exchange link, sila jadi follower saya dan tinggalkan link di chat box ya..saya pun akan lakukan benda yg sama ke blog anda.. :-) nk komen, nak maki hamun pon blh. :-)

Wednesday, April 7, 2010

::memori tercipta disini[upm. segalanya]

| |





mase sem 1.. masih suci.. muke bek je
yang berkepala botak 2 namenya khairul.. langsung x hds0me.. ~hehe~

yang rambut blh tepi 2 Ali.. pergh.. gle skema.. baju mask dalam

kite tgk mereka skrg



x sangka.. cpt sungguh masa berlalu.. skrg aku sudah berada di tahun akhir.. disini aku blajar sglanya.. teman,lawan, hidup berdikari, teman ketika susah, teman ketika aku menanggis..

sungguh indah mengimbau kembali detik2 ketika diawal pengajian.. datang dengan muka suci.. disini gambar mereka semasa diawal sem dan langsung berubah ble sudah mau tamatkan pengajian

lucukan?

terlalu banyak kenangan disini..



wah.. sngt lucu apabila ak pernah diusha oleh se0rang teman semasa sem 1.. aduh.. lucu snguh ble dikenang balik.. x sangka. ak pon ad org berkenan..

sgala paerangai trut berubah.. ad dlu yg pendiam smkin brani bersuara..
dah la dak k0s ak majoriti dr kelantan.. mmg hav0c!!
ak suke ngn perangai mereka..
lelaki atau perempuan..
mcm2 karenah..
teringat semasa mngu orientasi.. tiap2 ari kan bngun awl..
pnt.. mlm plak ada lthan kawad..
biase la. time 2 junior.. mane brani nk lawan..
dkt gelanggang za'ba la bermulanya kenanggan kami

terlalu banyak pengalaman pahit dan manis sepnjang bergelar mahasiswa..
itu belum dikira ketika menjalankan pementasan teater,,(MTSR).. Ad sampai yg bermasam muka,,kerana terlalu pnt. ad juga yg bergaduh dgn kekasih kerana sibuk.. ahh. semua 2 pengalama yang x mampu dipunggut semula.

2 comments:

go-top
miss hanie said...

pejam celik....pejam celik...da nk abes da kte stdy kt cni...terasa begitu pantas masa berlalu..akan ku semat memori bersama kwn2 di sini slma2nya..pahit maung, suka duka d upm hnylah sbg rencah kehidupan..di luar sne nti lg lebih mencabar kehidupan kita...niway, ZAMZILA AKMA MOHD SALLEH aku hargai mu sbg kwn baik aku..FREN FOREVER...

preTTy ClumsY** said...

ye ak taw 2.. ak nk mu kuat.. jgn PK tentang mereka2 yg bodoh itu.. ak nk mu kuat

ulang tahun blog aku

Daisypath Anniversary tickers

welc0me 2 everyone


ShoutMix chat widget

**f0ll0wer kesayanganku**

.:my bez friend:.

.:my bez friend:.

da p0y0s cozmate

da p0y0s cozmate

.:gedung ilmuku:.

.:gedung ilmuku:.

::hanya aku::

::hanya aku::

antara yang menarik!!!

 
 

::akuchentadea:: | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top