::pesanan penaja::

jom kita exchange link.. :-) kalau sape2 nak exchange link, sila jadi follower saya dan tinggalkan link di chat box ya..saya pun akan lakukan benda yg sama ke blog anda.. :-) nk komen, nak maki hamun pon blh. :-)

Thursday, April 29, 2010

::♥ [cinta berakhir sebelum bermula]♥ ::

| | 4 comments

♥ ♥ siyes!!! sakit ati.. tajuk entry x de kaitan dgn pe yg ak mau tulis skunk.. k.. ak da nekad untuk delete ac blog ney.. dah x de menda yang ak nk kongsikan.. dan apa yang lagi penting, dah x de pe ak nk luahkan. biar pe yg ada dlm ati ak ney.. maybe kalau ak trase ingin menulis lg.. ak akan buat account bru.. wat silent readear ak.. thanx..


sedikit terkilan dgn 'dea'.. k lah.. law 2 cra dea nk jauhkan diri dea dari aku.. aku hormati keputusan dea.. dah x de pe lg yang perlu jelaskan..

ckuplah last msg ak kt dea mlm ney.. tp msa ak type en3 ney.. msg ak l0m delivered..
n.. ak berharap.. biarlah msg ak ney x sampai

susah sngt ke nk berteus terang dgn ak??

ak taw dr mulut org len.. yg dea ad kt cni.. mksd ak kt UPM.. pe salah ak?
untuk awk.. sy doakan kebahgian awk.. mengenali awk merupakan anugerah terindah dalam id0p sy.. time ksh awk..



Read more...

Wednesday, April 28, 2010

29042010

| | 3 comments

asok last paper ak sepanjang 3 tahun ak kt UPM ney.. kawan2 dah lame abez.. dah ada yang blik kg pon.. ak masih tersadai kt sini.. ak rase sem ney ak melakukan pengorbanan yang paling besar.. gap exam slame 2 mngu ak stay kt cni.. dlu, pantang ada cuti ak blik kampung.. skrang.. lps abez exam pon ak still x blh blik lg,.. pr0jek paper ak lom siap sepenuhnya., sebetulnya da siap.. tp penyelia asyik suruh edit je.. kdg2 ak da ase bosan,, melakukan bnda yang sama .. tp itulah pengorbanan yang terpaksa aku lakukan..

walaupun ak amat merindui famili ak.. tp ak tetap kna bertahan, sabar.. kerana ak taw pengorbanan yang ak lakukan ini akan terbayar satu hari nnti
Read more...

Monday, April 26, 2010

Two Is Better Than One (ft. Taylor Swift) - Boys Like Girls (Official Mu...

| | 0 comments

Read more...

:ini yang saya rasa sekarang::

| | 0 comments

Read more...
| | 0 comments


Semakin hari..ak merasakan ak kembali kpd diriku yg lepas..mnjadi seorg yg tidak adil pada dri sndri, menjadi seorg yg slalu mnyalahkan diri sndri...bukan meminta simpati tapi ini adalah hakikatnya..


apatah lagi ak x prnh nk kecapi kebahagian.. kebahagian yg ak miliki hnyalah sementara.. sedangkan ak ingin bhgia sama mcm 0rg len.. tp knape x blh?

mungkin ney blasan Allah ke atas diri ak.. ak yg seringkali lalai dan lupe
Read more...

Saturday, April 24, 2010

::SAYA MASIH DISINI::

| | 0 comments

Eh2.. tetibe je ase rajin nk update blog.. hehe..

masih ada 3 paper lagi yang harus dilangsaikan..
ok.. tp sngt jelez apabila melihat kawan-kawan yang dah nk abez exam..
tp lg jelez sbb da ramai kawan-kawan dah boleh jilid final year pr0jek.. aku bila lagi.?
dr.. tolong la bagi saya jilid.. saya nak blik kg dr.. dah lame saya x blik kg.. muahahaha.. mcm la dr kamariah bace blog ak..


0wh.. ari isnin saya ada 2 paper

ari kamis 1 paper

untuk exam saya blom study.. sbb saya f0kus kpd FYP.. tp saya sentiasa on9.. facebooking.. hihi


saya amat berharap agar saya dapat jilid sblum 30hb..
Read more...

Tuesday, April 20, 2010

::yang tak terlenyapkan::

| | 0 comments

sebuah kehidupan.suatu perjalanan. demikian nafas nyawa menyedut udara alam, menadikan jasad kerdil manusia bertebaran mempelosoki serata ceruk dunia, hanya untuk sebuah perjalanan. dan dalam perjalanan ini, telah tersedia menunggu lubang-lubang derita yang telah memungkinkan perjalanan ini terbawa ke lorong kegelapan yang menghantar telah sekian banyak pengembara-pengembara yang sesat ke lembah kehancuran. mematikan langkah perjalanan di laluan yang tersia. dan mungkin juga perjalanan ini boleh tertuju ke jalan bersinar kilau-kilau kebahagian, merungkai satu persatu mimpi nan indah.
Read more...

::fly.. hillary duff:

| | 0 comments

lagu semangat aku:
In a moment everything can change
Feel the wind on your shoulder
For a minute all the world can wait
Let go of your yesterday

Can you hear it calling?
Can you feel it in your soul?
Can you trust its longing and take control?

[CHORUS]
Fly
Open up the part of you that wants to hide away
You can shine
Forget about the reasons why you can't in life
And start to try
'Cause it's your time
Time to fly

All your worries, leave them somewhere else
Find a dream you can follow
Reach for something when there's nothing else
And the world's feeling hollow

Can you hear it calling?
Can you feel it in your soul?
Can you trust its longing and take control?

[CHORUS]
Fly
Open up the part of you that wants to hide away
You can shine
Forget about the reasons why you can't in life
And start to try
'Cause it's your time
Time to fly

And when you're down and feel alone,
Just want to run away
Trust yourself and don't give up
You know you better than anyone else

In a moment everything can change
Feel the wind on your shoulder
For a minute all the world can wait
Let go of yesterday

[CHORUS]
Fly
Open up the part of you that wants to hide away
You can shine
Forget about the reasons why you can't in life
And start to try
Fly
forget about the reasons why you can't in life
And start to try
'cause it's your time
time to fly

In a moment, everything can change
Read more...

Monday, April 19, 2010

::kuseru::

| | 0 comments

ble la m00d nk study ney datang?
enchek pakwe dah bising sbb asek dok facebooking je
dea gtaw.. bek x pyh amek exam law x nk study

sangat bising ini pakcik
hehe
Read more...

Sunday, April 18, 2010

::cinta terakhir::

| | 0 comments

Read more...
| | 0 comments

SAYA X SUKE KENA TIPU!!!!!!
Read more...

Saturday, April 17, 2010

::watever happens later,,juz takecare urself::

| | 0 comments

saya dah penat
saya rase sayalah yang paling loser kt ats bumi ney
saya terkilan.. org yg saya syang dan cinta separuh mati x pedulikan saya
saya pelik. knape dea x nk lepaskan saya?
saya dah cube untuk bahagiakan awk
trime awk ape adanya
tp sy taw..sy dah x mampu nk bagi awk kbhagian


smpn sume alsan awk
law awk ase dgn cara tu awk bhgia
sy akan ikot sumenya


tp.. lpskan saya wat selama2nya
Read more...

Monday, April 12, 2010

::pergi::

| | 0 comments

ak x taw nk mula dari mane.. mase ak taip benda ney.. air mata ak menitis lg.. bkn ak nak arapkan simpati dari awk.. sket pon x.. sy h0rmati keputusan awk.. law awk ase 2 yg akan membahagiakan awk.. sy redha.. sy time hkikat yg sy akan kehilangan awk wat selama2nye.. ckuplah awk taw.. mengenali awak adalah anugerah terindah yang saya dapat kt cni..


awk da x perlukan sya.. sy da gtaw awk.. law awk ase awk perlukan sy. awk akan cri sy.. tp smpai saat ney.. awk masih berdiam diri.. saya fhm awk.


saya doakan awk bahagia
saya x nk tgk awk sedih
saya nk tgk awk senyum


saya sayang awak
Read more...

Sunday, April 11, 2010

g00d luck

| | 0 comments

g00d luck pada mereka yang akan amek exam..
Read more...

Saturday, April 10, 2010

:untukmu teman::

| | 0 comments



kamu itu amat bernilai bagi aku
bukan LAUT jika airnya tak berombak dan gelora
bukan CINTA jika perasan tak terluka dan kecewa
bukan SAHABAT jika hati tak rndu dan sayang



untuk awak
saya nak kamu sihat
sebab saya risau kalau
kamu sakit

saya nak kamu gembira
sebab saya tak hepy
kalau tengok kamu sedih

saya nak kamu ceria
sebab saya rasa sepi kalau
kamu muram

saya nak kamu kuat
sebab saya lemah kalau
kamu d0wn

saya nak kamu tahu yang saya bukan teman kamu yang baik
tap saya nak cuba belajar jadi kawan yang baik
Read more...

::russian roulette::

| | 0 comments

Read more...

Friday, April 9, 2010

::cinta dan suka [spesel untuk awak]

| | 1 comments

Di hadapan orang yang kau cintai, musim dingin
jadi musim yang indah.
Di hadapan orang yang kau sukai, musim dingin
tetap saja musim dingin…
Cuma suasananya lebih indah sedikit.

Di hadapan orang yang kau cintai, jantungmu
tiba-tiba berdebar lebih cepat.
Di hadapan orang yang kau sukai, kau hanya berasa
senang d...an gembira saja.

Apabila engkau melihat ke dalam mata orang yang
kau cintai, matamu berkaca-kaca.
Apabila engkau melihat mata orang yang kau sukai,
engkau hanya tersenyum saja.

Di hadapan orang yang kau cintai, kata-kata yang
keluar berasal dari perasaan yang terdalam.
Di hadapan orang yang kau sukai, kata-kata hanya
keluar dari fikiran saja.

Jika orang yang kau cintai menangis, engkaupun
akan ikut menangis di sisinya.
Jika orang yang kau sukai menangis, engkau hanya
menghibur saja.

Perasaan cinta itu dimulai dari mata, sedangkan
rasa suka dimulai dari telinga.
Jadi jika kau mahu berhenti menyukai seseorang,
cukup dengan menutup telinga.
Tapi apabila kau cuba menutup matamu dari orang
yang kau cintai,
cinta itu berubah menjadi titisan airmata dan
terus tinggal di hatimu
dalam jarak waktu yang cukup lama.

Tetapi selain rasa suka dan cinta… ada perasaan
yang lebih mendalam,
iaitu rasa sayang… rasa yang tidak hilang secepat
rasa cinta.
Rasa yang tidak mudah berubah.
Perasaan yang dapat membuatmu berkorban untuk
orang yang kamu sayangi.
Mahu menderita demi kebahagiaan orang yang kamu
sayangi.

Cinta ingin memiliki.
Tetapi sayang hanya ingin melihat orang yang
disayanginya bahagia…
walaupun harus kehilangan…
Read more...

Thursday, April 8, 2010

::dea pesan::

| | 2 comments

enchek pakwe pesan

a)mkan ubt..
b)jgn degil
c)jgn majuk
d)Jngn menanggis
e)jgn mkn megi law x nak berulang alik ke t0ilet
f)jgn asyik d0k ngadap fb je
g)study.. tp sy suke stad0


enchek pakwe.. pe yg awk larang.. 2 yg sy suke buat
Read more...

Wednesday, April 7, 2010

::memori tercipta disini[upm. segalanya]

| | 2 comments





mase sem 1.. masih suci.. muke bek je
yang berkepala botak 2 namenya khairul.. langsung x hds0me.. ~hehe~

yang rambut blh tepi 2 Ali.. pergh.. gle skema.. baju mask dalam

kite tgk mereka skrg



x sangka.. cpt sungguh masa berlalu.. skrg aku sudah berada di tahun akhir.. disini aku blajar sglanya.. teman,lawan, hidup berdikari, teman ketika susah, teman ketika aku menanggis..

sungguh indah mengimbau kembali detik2 ketika diawal pengajian.. datang dengan muka suci.. disini gambar mereka semasa diawal sem dan langsung berubah ble sudah mau tamatkan pengajian

lucukan?

terlalu banyak kenangan disini..



wah.. sngt lucu apabila ak pernah diusha oleh se0rang teman semasa sem 1.. aduh.. lucu snguh ble dikenang balik.. x sangka. ak pon ad org berkenan..

sgala paerangai trut berubah.. ad dlu yg pendiam smkin brani bersuara..
dah la dak k0s ak majoriti dr kelantan.. mmg hav0c!!
ak suke ngn perangai mereka..
lelaki atau perempuan..
mcm2 karenah..
teringat semasa mngu orientasi.. tiap2 ari kan bngun awl..
pnt.. mlm plak ada lthan kawad..
biase la. time 2 junior.. mane brani nk lawan..
dkt gelanggang za'ba la bermulanya kenanggan kami

terlalu banyak pengalaman pahit dan manis sepnjang bergelar mahasiswa..
itu belum dikira ketika menjalankan pementasan teater,,(MTSR).. Ad sampai yg bermasam muka,,kerana terlalu pnt. ad juga yg bergaduh dgn kekasih kerana sibuk.. ahh. semua 2 pengalama yang x mampu dipunggut semula.
Read more...

jadual final

| | 0 comments

COURSE CODE

LEC GROUP

DATE

LOCATION
BBK3990B

1

-

TPA
BBM3102

1

23-APR-10

BSA FBMK
BBM3204

1

26-APR-10

BF FBMK
BBM3402

1

29-APR-10

BS05 KAA
BBM3410

2

26-APR-10

BS08 KAA
Read more...

Tuesday, April 6, 2010

::untuk yang terakhir::

| | 1 comments

ney en3 terakhir b4 ak close dis blog.. terlalu banyak masalah di saat hari tErakhir ak di upm nEy.. mgkin Allah nk uji ak.. ak terlalu alpa dngn nikmat kebahagian yang DIA berikan.. smpai satu saat ak sndiri yang mENgecewakan ati ak sndiri..


ak x sehat.. demam.. ditambah dgn masalah yang ak cri..


untuk 'awak'
terime ksh
Read more...

Friday, April 2, 2010

::long distance relationship make me sick::

| | 2 comments

cinta jarak jauh ney mmg watkan ak skit.. mane xnye.. da lame x jmpe.. mula la nk gd0h.. slh sket isytihar perang.. ad0i.. nsb bek dea mmg jenis memahami perangai ak yg mudah merajuk ney.. dah la ske merajuk,, cpt marah plak 2.. cian dea.. jd mangsa ak. hurm. ak taw.. dea je yg leh time perangai ak ney,, bek buruk ak ney..



untuk awak.. saya sayang awak taw..
kate putus 2 juz dimulut

dlm ati sy.. x nk!!

semoga impian kite jd kenyataan

zuhaili ismail.. sy ♥ awk


zuhaili♥zamzila
Read more...
| | 0 comments

ya Allah.. ak trase kehilangan dea.. ak x taw kenape ak perlu ase cm ney.. ak tngu dea.. ak x taw dea pergi mane.. betapa bodohnya ak. ak x pt0t ad perasaan cm ney.
Read more...

Thursday, April 1, 2010

::sampai ati::

| | 0 comments

samapai ati awk kan? law da x ske sy.. trus trang.. x pyh nk berdiam trus cm ney.. pe slh sy? npe? awk tkut? k la.. sy da x nk gngu id0p awk lagi.. sy ttp akn d0akan kebahagian awk.. untuk awk.. time ksh kerana sudi bg kebahagian untuk saya wlp0n hnye skjp..

awk pernah singgah di ati sy wlp0n hnye seketika
sy bhgia dgn layanan awk..
ay hepy tgk awk bhgia.. jaga dri awk
Read more...
| | 0 comments

saya nak merajuk ngn awk selama setahun!!!
Read more...

ulang tahun blog aku

Daisypath Anniversary tickers

welc0me 2 everyone


ShoutMix chat widget

**f0ll0wer kesayanganku**

.:my bez friend:.

.:my bez friend:.

da p0y0s cozmate

da p0y0s cozmate

.:gedung ilmuku:.

.:gedung ilmuku:.

::hanya aku::

::hanya aku::

antara yang menarik!!!

 
 

::akuchentadea:: | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top