::pesanan penaja::

jom kita exchange link.. :-) kalau sape2 nak exchange link, sila jadi follower saya dan tinggalkan link di chat box ya..saya pun akan lakukan benda yg sama ke blog anda.. :-) nk komen, nak maki hamun pon blh. :-)

Thursday, April 29, 2010

::♥ [cinta berakhir sebelum bermula]♥ ::

| |

♥ ♥ siyes!!! sakit ati.. tajuk entry x de kaitan dgn pe yg ak mau tulis skunk.. k.. ak da nekad untuk delete ac blog ney.. dah x de menda yang ak nk kongsikan.. dan apa yang lagi penting, dah x de pe ak nk luahkan. biar pe yg ada dlm ati ak ney.. maybe kalau ak trase ingin menulis lg.. ak akan buat account bru.. wat silent readear ak.. thanx..


sedikit terkilan dgn 'dea'.. k lah.. law 2 cra dea nk jauhkan diri dea dari aku.. aku hormati keputusan dea.. dah x de pe lg yang perlu jelaskan..

ckuplah last msg ak kt dea mlm ney.. tp msa ak type en3 ney.. msg ak l0m delivered..
n.. ak berharap.. biarlah msg ak ney x sampai

susah sngt ke nk berteus terang dgn ak??

ak taw dr mulut org len.. yg dea ad kt cni.. mksd ak kt UPM.. pe salah ak?
untuk awk.. sy doakan kebahgian awk.. mengenali awk merupakan anugerah terindah dalam id0p sy.. time ksh awk..



4 comments:

go-top
mohdmazuan.blogspot.com said...

salam.nak delete akaun ke..knp ni..?dea na jpo awak la malam ni..
Jangan la delete. Kita suka sangat baca blog zila. Setiap kali kita buka blog kita mesti buka tgk blog zila gak..

Maaf la kita tukar semula bckground blog kita. Try buat jadi la pulok.. Maaf ye nyusah kt zila..

preTTy ClumsY** said...

nk jmpe? plik.. bkn x de n0 fon ore kan? x pe la.. g pon da x de bnda yg nk ore tulis dlm ney

mohdmazuan.blogspot.com said...

kita tau zila suka update blog. Jangan libatkan dia dalam hal ini. Tolong la. Dalam ramai2 sain zila jo rajin update blog. Suka cara zila luah perasaan kt blob. Klu zila delete blog ni, kita xdk kwn dh la nk turut update blog..Jangan delete ye..

preTTy ClumsY** said...

Tgk la dlu.. law ore update blog pon.. maybe da x de kaitan dgn dea, wan pon jgn lupe update blog wlupun da ad kt kg..

ulang tahun blog aku

Daisypath Anniversary tickers

welc0me 2 everyone


ShoutMix chat widget

**f0ll0wer kesayanganku**

.:my bez friend:.

.:my bez friend:.

da p0y0s cozmate

da p0y0s cozmate

.:gedung ilmuku:.

.:gedung ilmuku:.

::hanya aku::

::hanya aku::

antara yang menarik!!!

 
 

::akuchentadea:: | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top