::pesanan penaja::

jom kita exchange link.. :-) kalau sape2 nak exchange link, sila jadi follower saya dan tinggalkan link di chat box ya..saya pun akan lakukan benda yg sama ke blog anda.. :-) nk komen, nak maki hamun pon blh. :-)

Wednesday, April 28, 2010

29042010

| |

asok last paper ak sepanjang 3 tahun ak kt UPM ney.. kawan2 dah lame abez.. dah ada yang blik kg pon.. ak masih tersadai kt sini.. ak rase sem ney ak melakukan pengorbanan yang paling besar.. gap exam slame 2 mngu ak stay kt cni.. dlu, pantang ada cuti ak blik kampung.. skrang.. lps abez exam pon ak still x blh blik lg,.. pr0jek paper ak lom siap sepenuhnya., sebetulnya da siap.. tp penyelia asyik suruh edit je.. kdg2 ak da ase bosan,, melakukan bnda yang sama .. tp itulah pengorbanan yang terpaksa aku lakukan..

walaupun ak amat merindui famili ak.. tp ak tetap kna bertahan, sabar.. kerana ak taw pengorbanan yang ak lakukan ini akan terbayar satu hari nnti

3 comments:

go-top
mohdmazuan.blogspot.com said...

salam..bila nak tolong tukarkan background blog kita secantik yg dia punya..heheheee..bukan sekadar bckgrnd dia cntik tp kita selalu buka blog ni sebab nk bc isi..dia..

preTTy ClumsY** said...

wkslm.. jap ek.. t ore 2kar.. skrg jgk

mohdmazuan.blogspot.com said...

sabar je la k..

ulang tahun blog aku

Daisypath Anniversary tickers

welc0me 2 everyone


ShoutMix chat widget

**f0ll0wer kesayanganku**

.:my bez friend:.

.:my bez friend:.

da p0y0s cozmate

da p0y0s cozmate

.:gedung ilmuku:.

.:gedung ilmuku:.

::hanya aku::

::hanya aku::

antara yang menarik!!!

 
 

::akuchentadea:: | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top