::pesanan penaja::

jom kita exchange link.. :-) kalau sape2 nak exchange link, sila jadi follower saya dan tinggalkan link di chat box ya..saya pun akan lakukan benda yg sama ke blog anda.. :-) nk komen, nak maki hamun pon blh. :-)

Thursday, December 31, 2009

~31122009~

| | 1 comments

da lame x p0st en3 baru, ak x taw kenape tetibe ak x leh nk sign in blog ak.. sampai satu saat dan ketika ak da malas nk ambik peduli pasal bl0g ney... ak taw walaupun ak se0rang pelajar sastera tetapi ayat2 ku didalam blog seperti tidak mengambarkan ak sebagai se0rang mahasisiswa yang mengambil jurusan sastera.. mungkin kerana bukan minat ak.. tapi sampai ketahap ini, ak masih bertahan dan aku harap ak akan mampu bertahan kerana aku sudah berada didalam tahun terakhir ndan semester terakhir..
begitu banyak pengalaman yang ak lalui, tempuhi sepanjang tahun 2009 ini,ak banyak mengetahui tentang mereka jyang hanya tahu mengambil kesempatan atas kelemhan aku.. mungkin.. tp.. ingatlah.. satu hri nanti mereka2 ini akan mengetahui mane kawan sebenar yang akan menolong mereka ketika didalam kesusahan..
semoga tahun 2010 ang akan datang ini akan memberikan kita satu peluang, satu pengalaman yang akan mematangkjan kita dalam kehidupan seharian
Read more...

Saturday, December 12, 2009

:kau mencipta dosaku:

| | 0 comments

hukhuk.. tajuk cter mlm td.. sebenarnya x de kena mengena pon ngn enrty yg ak nk tulis ney.. da lame x update blog

tahniah kepada kawan2 yg dapat keputusan cemerlang.. ak taw korang mampu nk wat sume 2.. insyaAllah tahaun depan kita gandakan lagi usaha kita.. semoga kejayaan hak milik kita bersama
Read more...

Thursday, November 12, 2009

:sunyi:

| | 2 comments

blok ney da makin sunyi.. da ramai yg da abez exam..rum8 ak p0n ak pulan petang ney..
ak baru je sampai semalam utk meneruskan sisa-sisa perjuangan yang belom selesai.. ak masih mempunyai 2 paper lg.. ptg ney dan pg s0k.. mlm 2 akan berangkat pulang. d0akan ak selamat sampai...

ak suke balik kg,, tp mls nk simpan barang. apatah lagi hujung2 sem begini.. kena kosongkan bilik.. tp ak ase ak nk simpan baju2 je kt blik pantry.. yg lain ak nk simpan dalam loker.. ak arap xde tindakan yg akan diambil contohnye.. barang2 yg tertinggal dalam loker dicampak atau dibuang.. haru

t0 all 0f y0u
selamat bercuti
Read more...

Wednesday, November 11, 2009

::

| | 5 comments

pg td baru samopai upm..sok ad paper.. siyes,, first time dtg upm s0rang2..ek komuter s0rang2.. Allah je taw betapa ak takut.. tp pura2 berani.. berjalan dengan penuh keyakinan.. dah la ad s0rang mamat ney cm bengong.. wat2 batuk.. ak pon x taw pe motif dea.. mula2 slow.. lps 2 makin kuat.. sume org dok pandang.. ak je wat x taw.. apetah lagi time 2 ak dok dpn dea.. ak ase dea nk usha ak(sila muntah)
mlm sabtu ak akan bertolak pulang plok.. cadang nk kerja.. bohsan dok kt umah..
Read more...

Thursday, October 29, 2009

.:kembali pulang:.

| | 6 comments

malam ney ak bertolak pulang ke kampung dgn hani..
hurm my bushuk nk g amek pg SmileyCentral.comsok memandangkan ak trun kt k0ta bharu..tp ak x nk susahkan dea.. tp tgk la cm ne.. rindu bushuk
SmileyCentral.com
Read more...

Wednesday, October 28, 2009

~kini ak pasti~

| | 2 comments

alhamdulillah,, da lps 2 paper,, ptg nnti ad 1 lg paper.. lps 2 mlm ney ak bert0lak balik ke kelanta. x sbr nk blik,, miz my h0me, miz my family, miz everithing.. hulhuk.. MySpace
next paper 13 n0v ngn 14 n0v,,MySpace maka berakhirlah tanggungjawab ak sepanjang sem 5 ney..





SmileyCentral.com

SmileyCentral.com
Read more...

Monday, October 26, 2009

:::cam bez:::

| | 2 comments

nak tdo la jgk.. cm bez je tgk rum8 da td0..
Read more...

Sunday, October 25, 2009

`bz time will c0ming up~

| | 4 comments

final is juz ar0und the c0rner..
n0 blog, no faceb00k, n0 tagged, n0 friendster, n0myspace, n0 twitter!!!!!!!!!!!
Read more...
| | 2 comments

ak bukanlah se0rang pembl0gger yg bek.. hukhukhuk
Read more...

Saturday, October 24, 2009

~pehal~

| | 4 comments


pehal dea x c0l ak? x msg ak?
pe salah ak???
Read more...

Friday, October 23, 2009

| | 8 comments


m0od final

malas lagi nk study.. x taw la knape.. memang ak pemalas.. bler ntah nk sedar dri
Read more...

Thursday, October 22, 2009

:huh!!! malas:

| | 2 comments

da lame x update blog.. mlas. tenet pon cm s**l.. geram.. da lame jgk x singgah kt blog korang.. s0ry ye
Read more...

Saturday, October 17, 2009

upm team work

| | 0 comments



akhirnye clip video kt0rang da siap, syukur alhamdulillah, walaupun clip video ini amatlah biase pada pandangan mereka yang pr0fesional, tapi bagi ak, inilah yg terbek. banyak masalah sebelum video clip ini diselesaikan, walaupun watak hanyalah sedikit dan ntah pe2, ak tetap bersyukur, untuk group TEAM WORK, korang memang bez

p/s:jangan lupe view dan komen
Read more...

~alhamdulillah~

| | 2 comments

kadang2 kite kena bersyukur jgk walaupun rezki yg kita dapat 2 x seberapa,

eh, ney bukan nk cter sal rezki
tp nk cter sal vide0 clip ak,,

alhamdulillah, da siap walaupun x keseluruhan, xsabar ak nk tgk,

nnti jgn lupe view ble da upload dlm utube
Read more...

Friday, October 16, 2009

.:alahai multimedia episod 2:.

| | 4 comments



asas grafik
dalam kelas kedua kami diajar tentang asas grafik,, jenuh jgk nk mencari gambar dalam majalah, nk potong2.. ak ase gr0up ak yg paling lambat hantar,,nsib baik diterima.. dapat A,, alhamdulillah.. tugasan kedua plak ialah membuat pengambaran untuk dibuat p0werpoint,, huh,, jenuh nk bergambar dan nk cari peribahasa yang sesuai untuk diletakkan dalam p0werpoint 2. penat tapi berbaloi, tp masa nk present, x kuar lagu,, ase nk nagis, masa 2 cik alia yg masuk, nsb bek cik alia sudi jgk nk ygk yg kami punye,, gr0up ak mmg bermasalah!!.. tugasan seterusnya ialah membuat bilboard. huh,, susah siot, dah lah dak gr0up ak semua x pandai melukis..

tibai je, nsb bek jd la, gr0up ak wat bilboard sal handset,,tugasan lain ialah membuat esei tentang teknologi maklumat, nk 35 pages, xleh di copy paste, mampus, da la
otak kit0rang otak copy paste, dan apa yg paling penting kena antar pada pukul 3, claz ney bemula pada pukul 10 dan berakhir pada pukul 12, ktorang sempat wat dalam 32 pages je, lps 2 ad budak claz al ckp dr bagi masa lagi sampai pukul 10 mlm, nsb bek sempat..

tugasan lain plak ialah membuat e-majalah, susah jgk, kena melukis, dah la banyak masalah yang timbul, cthnye, kertas yg dibeli bukan kehendak dr..antara tugasan lain ialah membuat satu produk yg becirikan 3D..

tugasan seterusnya ialah membuat video clip dan menguploadnye dodalam utube, ak paling suke masa dr bukak Utube, kt0rng tgk cth video clip,

ari 2 ak kena bersila kt depan sebab pakai selipar,, huhu.. malu jgk, tp ney pengajaran utuk ak..

kt0rng turut belajat wat origami, ak wat x jd pon, x kreatif, nasib bek ad hani.
kesimpulannya, kelas ini amat seronok dan kami terpaksa wat overtime,, hihihi.. ak suka claz ney sebab ak suka lah.. hahah... thanx dr sebab dr telah menambah minat saya terhadap blog.. dlu sy ad wat blog, tp blog yg ntah pe2.. tp blog yg baru ney pon lg ntah pe2,,


siyes.. ney entry yg paling panjang aku tulis
Read more...

Thursday, October 15, 2009

.:alahai multimedia:.

| | 2 comments

tolong beritahu pelajar lain untuk update blog masing-masing. CEritakan juga pengalaman belajar dalam kelas multimedia. tinggalkan komen di blog peribadi saya supaya saya boleh buka blog pelajar. jangan tinggal komen di blog tugasan pelajar. tq

kredit t0 dr normaliza

pat0tlah ak baca blog org l2n d0k cbok cter sal claz ney.. ok..

akan ak mulakn dari awal.
huhuhu
first time masuk claz 2 mmg berdebar2.. takut, sbb dgr akak-akak seni0r kate dr ney straight.. antar kerja on time. x leh selekeh..da la 2 al selalu tgk akak2 dan abg2 senior selalu terkejar2, berlari2 nk g antar asigment.. lagilah ak ase seram sejuk.. pergh.. mcm tgk cter hantu..

tp masa first claz 2 bukan dr sendiri yg masuk, tp cik alia,

mula2 claz biase la,, bg briefing dulu, lps 2 cik alia pesan, next week t0long bwk gam UHU, majalah2 lame, lps 2 kertas tebal warna hitam, ak lupe org panggil ape,dan minggu depan kai membawa lah brg2 tersebut.. untuk wat pe ek?
lupe.. tp ad lg. hani,, dak gr0up ak smpan, nnti la ak amek gmbr,, pas 2 upload







t0 be continued>>>>
Read more...

: sakit ati:

| | 2 comments

kondisi sekarang berada dalam tahap yang da agak baik. geram t0l.. jnji 9.30.. 10.30 bru datang.. x siyes langsung td mmg geram gler.. sakit ati. padahal da janji.. mcm2 alasan,nk makan la, nk 2 la, nk ney la..geram nk menyumpah seranah je mereka td
Read more...

~team w0rk~

| | 5 comments




team work
wah.. ak tgk orang len sibok dok pr0mote gr0up dorang.. ak p0n nk wat tribute jgk untuk gr0up ak.. jelez ney..

nama gr0up ak team work yang dianggotai oleh raimi, hafizol, ak,hani, dan ape yg membuatkan gr0up ak spesel ialah kerana terdapat 2 orang pelajar asing.. owh jgn salah sangka kerana mereka bukanlah pelajar dari luar negara.. cuma mereka merupakn pelajar pertukaran dari UPSI.. Mereka ialah pokdik dan shahir..

da nk abez sem ney,, pe salahnye ak citer sal gr0up ak dan xtvt yg berlangsung. haha.. poyo je ayat.. bnyk benda kt0rng kena wat.. bertepatan dgn tema dr.. 'w0rk under pressure'.. mmg tertekan.
Read more...

Wednesday, October 14, 2009

.:padan muka:.

| | 11 comments



pat0tlah ari ney b4 g claz ase x sdp ati je..
x taw nk pakai selipar or sneekers.. last2 ak pakai selipar.. slipar ala2 slipar jamban.. sekali lec ak wat spotcek..

dengan terhormatnya ak dipersilakan bersila dihadapan claz.. haha.. malu siot..
nsb bek sume cozmate ak..

bukan ak s0rang yg kena bersila.. ad 3 org lelaki. hahaha.. tp ak s0rang je la p0mpuan..

tp al x kisah pon.. saper soh pakai selekeh pergi claz
Read more...

Tuesday, October 13, 2009

:l0ve~

| | 3 comments

ak x nk musnahkaan hubungan org len
kerana ak x nal ada orang len yg rosakkn hubungan ak
Read more...

~malas~

| | 0 comments

2 3 ari ney ak mls nk update blog,, maybe sebab internet.. kadang2 dapat.. kdg2 x dpt langsung

bosan
Read more...

:warna warni aidilfitri~ kpz UPM

| | 1 comments



Read more...

~majlis pelancaran buku kemahiran insaniah & perasmian malam seni budaya kokurikulum berkredit~

| | 3 comments







tajuk en3 panjang gler.. mls nk ckp bnyk.. tgk gmbr je
Read more...

Monday, October 12, 2009

:cb0k:

| | 0 comments

da lame x p0st en3. internet kolej wat hal.. da 2 3 ari x dapat tenet.. ak jnji mlm ney lau dapat tenet.. ak post en3 yg 2 3 ari lps.. lgpon skrg mls untuk mengedit gmbr,, sab02
Read more...

:alhamdulillah:

| | 3 comments

akhirnya siap jugak laman web aku..
td nervous.. mane la taw x leh bukak..
akhirnya dapat bukak jgk
syukur sangat2
walaupun ak wat x la cantik
tp ok la
cik iti.. jgn lupe.. bg markah tinggi.. ayat bodek
hihihihi
MySpace
Read more...

Friday, October 9, 2009

~tema blog~

| | 2 comments

nk tukar tema blog lah? leh x korang??
ad cadangan
ke tema ney da cntik?
ak suke warna hijau
tp ase cm nk tukar
i need ur pendapat
Read more...

:jadual final~~~

| | 0 comments

ney jadual final exam.. ak x study pe2 p0n lgi.. ak mmg pemalas.. ska study last minute



~JADUAL FINAL~


Bbk3214:::sastera kanak-kanak dan remaja 28oct
Bbk3409:::kaedah penyelidikan 29oct
Skp2102:::pengantar sosiologi dan antropologi 29oct
Bbk3408::: sastera dalam multimedia 13nov
Bbk3312:::sastera islam 14nov
Read more...

:malam kebudayaan:

| | 4 comments

malam ney ad full reherseal lagi.. penat.. ptg sok k0torng kena berkampung kat dewan besar UPM dari pukul 2 sampai mlm.. ari ahad pulak nk stat pengambaran video clip bagi subjek multimedia.. hurm.. penat
MySpace
MySpace
Read more...

:hatiku berlagu girang:

| | 0 comments

MySpace

mugkin da lps gduh ney dapat mengeratkan lagi hubungan kit0rang
Read more...

:virus ladang???:

| | 2 comments



ubat yng dikasi dr

blik kelas td ak g PKU. hani ngn kak da temankan ak, dr 2 tnye ak,ak ad bru balik dari ladang ke? ak ckp la x.. lps 2 ak ckp.. maybe la kena virus ladang sebb kolej ak dkt ngn ladang.. hurm.. x taw la.. dr juz bg ubat
Read more...

Thursday, October 8, 2009

:kenape:

| | 2 comments

kenape lelaki hands0me kebanyakkanya memilih perempuan free hair sebagai girlfriend mereka??
Read more...

::k0song::

| | 2 comments

aku x taw nk ckp pe.. ak ase hidup ak kosong je 2 3 ari ney..
ak ase sedih, nk nangis
MySpace
Read more...

~cinta antara kita~

| | 2 comments


MySpace
MySpace
Read more...

::sakit:::

| | 2 comments

esok plan lepas abez claz nk bingcang sal presentation s0siologi dan antrop0logi. gr0up ak kena present mngu depan. lepas 2 nk g bank.. cucuk dinding..dan aku mau ke PKU a.k.a pusat kesihatan universiti. kenape? sebab aku p0n x taw nape.. muka ak nek benda merah bert0mpok.. selain 2 kat lengan pon ad jgk.. pedih. nk basuh muka pon sakit..
Read more...

Tuesday, October 6, 2009

:td0 i2 sedak:

| | 2 comments

esok aku nk td0.. x m0 bang0n2 leh? bukan x bang0n langsung.. s0k claz ak stat k0l 3.. nk bng0n lmbt sket je.. ak jnji.. lmbt sket jew
MySpace
Read more...

:kesunyian mencengkam hidupku:

| | 0 comments

hahaaha.. tajuk x b0leh blah..aku bersendirian kt bilik ney.. r0mex.. where r u? hahahaaa.. tetibe nk bermanje ngn r0mex.. r0mex ak g wat asigment la.. tinggal la ak s0rang dalam bilik ney.. b0san.. law r0mex ak ad.. leh dgr dea bebel.. hihihi
Read more...
| | 0 comments

MySpace
MySpace
i miz sumone..
i miz him damn much..

Days go by so fast, not a day do I not think of you.
Missing you is the hardest part of my days, my days without you..

i love you with all my heart,
but i didn't know true love hurts so hard,
i love and i miss you every single second i wanna be with you,
im always gonna be with you everyday.......
long distance relationship make me sick..

Distance, it is a test of love, many will fail, but for those who can withstand it have the answer..a great reminder of just how strong true love can be...
i hope we can be..insyaAllahMySpace
Read more...

:laman web sosial:

| | 0 comments

aku da x brape aktif dalm friendster mahupun dalam tagged serta juga twitter.. skunk.. dunia aku hanya faceb0ok.. al maklumlah.. aku kena wat asigment.. lec aku bagus.. guna faceb00k je.. hihihi,,
Read more...

:sedar x sedar:

| | 2 comments



kejap je masa berlalu. sedar x sedar sekarang aku sudah berada di tahun akhir.. semalam bermulanya pendaftaran kursus untuk semester depan.. maknenya tahun depan aku aku akan menjadi pelajar sem akhir.. begiti banyak kenangan manis yang tercipta.. begitu juga kenangan pahit.. sem depan insyaAllah aku hanya mengambil 15 jam kredit dan kelas aku hanya ada pada hari selasa, rabu dan khamis.. itupun jika tiada pertukaran jadual
Read more...

Sunday, October 4, 2009

::boleh x?::

| | 0 comments

boleh x kalau ak nk berdiam diri?
Read more...

Saturday, October 3, 2009

::u c0l0r my life::

| | 0 comments

u da one and only guy can make me happy :)
him

him

him

and

him <333
Read more...

:faceb0ok:

| | 0 comments

sakit ati ak
susah gler nk log in
nsb bek ak ney jenis mudah x putus asa
oppsss.. terlebih sudah..
hahah
tgh cuba nk log in
tp susah
Read more...

:thanx 4 da suprise party:

| | 0 comments



sekali lagi d0rang wat suprise party kat ak..
dan sekali lagi ak terkena
thanx kt geng2 t0p flo0r.. ats kejutan ini
thnx kat r0mex yg pandai berlakon
aya, a'are. nu-are, kak linda, kak susan, iza, intan,fairuz dan ka dayah
saper yang lumurkan kek kat muka ak??
siap k0rang.. mentang2 lah ak bezday girl
Read more...

Friday, October 2, 2009

03 october

| | 0 comments



Dapatkan Mesej Bergambar di Sini


pukol 12 tgh mlm kang tepat lah umur aku menginjak ke angka 22 tahun. terasa diri semakin tua.
Read more...

:terharunya aku:

| | 0 comments

tengah bez2 lepak bilik kawan ak.. hani datang
hani:zila, jap
aku:pesal
hani:g bilik nurun jap.. blog nurun pr0blem
aku:ak mane pandai, yatikan ada
hani:yati kt blik die la

da sampai bilik nurun

aku:aik, 2 bukan selipar yati ke?
hani:mane ad

da bukak pintu blik nurun, dorang cam berlari
aik.. ak pelik.. sampai terduduk
dorang nyanyi ramai2.. walaupun masa 2 bukan kol 12 lagi..
dorang tanya ak kenapa
muka cam x de perasaan
macam mane nk ad perasaan

ak terkejut

yati cakap,, x pe
kalau ak bercakap..
ak menangis

time kasih hani, yati dan x lupe jugak kt tuan punye blik
nurun n syikin
time kasih

belanja marry brown
s0wy

nnti upload gambar

tp gmbr makanan je

gmbr2 len sensor
Read more...

:b0hsan:

| | 0 comments



Read more...

i'm freedom

| | 0 comments

sory ar lme gott xupdate blog..
nta ar xdo felin' n xdo idea lngsung nk berkata2 kt sini..

..I'm Zer0 Felin' Nowdays..

i noe & realize wut ive done b4..
fer those who nver noe me pls dun eva judge me..

nobody noe me..so pls shut ur mouth.
nvr say n'thngs..okay?

xkesah ar org nk ckp ape ape pn..aku tak ambek port ape korng nk kate psal aku..
life aku..everythngs!
aku tak sombong..tp i need my tyme..my life..my own happiness..

yearh..silent is better..dats me..

ley tak aku nk ckp..I HATE U MOST DUDE!!

syggg kuhh...i miss u!!! ;p
Read more...

Thursday, October 1, 2009

| | 0 comments

Read more...

Wednesday, September 30, 2009

| | 0 comments

Read more...

ulang tahun blog aku

Daisypath Anniversary tickers

welc0me 2 everyone


ShoutMix chat widget

**f0ll0wer kesayanganku**

.:my bez friend:.

.:my bez friend:.

da p0y0s cozmate

da p0y0s cozmate

.:gedung ilmuku:.

.:gedung ilmuku:.

::hanya aku::

::hanya aku::

antara yang menarik!!!

 
 

::akuchentadea:: | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top