::pesanan penaja::

jom kita exchange link.. :-) kalau sape2 nak exchange link, sila jadi follower saya dan tinggalkan link di chat box ya..saya pun akan lakukan benda yg sama ke blog anda.. :-) nk komen, nak maki hamun pon blh. :-)

Friday, October 16, 2009

.:alahai multimedia episod 2:.

| |



asas grafik
dalam kelas kedua kami diajar tentang asas grafik,, jenuh jgk nk mencari gambar dalam majalah, nk potong2.. ak ase gr0up ak yg paling lambat hantar,,nsib baik diterima.. dapat A,, alhamdulillah.. tugasan kedua plak ialah membuat pengambaran untuk dibuat p0werpoint,, huh,, jenuh nk bergambar dan nk cari peribahasa yang sesuai untuk diletakkan dalam p0werpoint 2. penat tapi berbaloi, tp masa nk present, x kuar lagu,, ase nk nagis, masa 2 cik alia yg masuk, nsb bek cik alia sudi jgk nk ygk yg kami punye,, gr0up ak mmg bermasalah!!.. tugasan seterusnya ialah membuat bilboard. huh,, susah siot, dah lah dak gr0up ak semua x pandai melukis..

tibai je, nsb bek jd la, gr0up ak wat bilboard sal handset,,tugasan lain ialah membuat esei tentang teknologi maklumat, nk 35 pages, xleh di copy paste, mampus, da la
otak kit0rang otak copy paste, dan apa yg paling penting kena antar pada pukul 3, claz ney bemula pada pukul 10 dan berakhir pada pukul 12, ktorang sempat wat dalam 32 pages je, lps 2 ad budak claz al ckp dr bagi masa lagi sampai pukul 10 mlm, nsb bek sempat..

tugasan lain plak ialah membuat e-majalah, susah jgk, kena melukis, dah la banyak masalah yang timbul, cthnye, kertas yg dibeli bukan kehendak dr..antara tugasan lain ialah membuat satu produk yg becirikan 3D..

tugasan seterusnya ialah membuat video clip dan menguploadnye dodalam utube, ak paling suke masa dr bukak Utube, kt0rng tgk cth video clip,

ari 2 ak kena bersila kt depan sebab pakai selipar,, huhu.. malu jgk, tp ney pengajaran utuk ak..

kt0rng turut belajat wat origami, ak wat x jd pon, x kreatif, nasib bek ad hani.
kesimpulannya, kelas ini amat seronok dan kami terpaksa wat overtime,, hihihi.. ak suka claz ney sebab ak suka lah.. hahah... thanx dr sebab dr telah menambah minat saya terhadap blog.. dlu sy ad wat blog, tp blog yg ntah pe2.. tp blog yg baru ney pon lg ntah pe2,,


siyes.. ney entry yg paling panjang aku tulis

4 comments:

go-top
ixora said...

eiy..susah nye sement2 awak..
lau saya dah jd gila kot..

niknorz.blogspot.com

ixora said...

susah bagai sement lu..lau gua nek gila da kot..

niknorz.blogspot.com

preTTy ClumsY** said...

mmg susah, tp enjoy

nottingham said...

saya tak berapa faham bahasa yang ditulis ringkas! macamana nak baca sampai habis ni?

ulang tahun blog aku

Daisypath Anniversary tickers

welc0me 2 everyone


ShoutMix chat widget

**f0ll0wer kesayanganku**

.:my bez friend:.

.:my bez friend:.

da p0y0s cozmate

da p0y0s cozmate

.:gedung ilmuku:.

.:gedung ilmuku:.

::hanya aku::

::hanya aku::

antara yang menarik!!!

 
 

::akuchentadea:: | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top