::pesanan penaja::

jom kita exchange link.. :-) kalau sape2 nak exchange link, sila jadi follower saya dan tinggalkan link di chat box ya..saya pun akan lakukan benda yg sama ke blog anda.. :-) nk komen, nak maki hamun pon blh. :-)

Friday, October 23, 2009

| |


m0od final

malas lagi nk study.. x taw la knape.. memang ak pemalas.. bler ntah nk sedar dri

8 comments:

go-top
BuLaN iTu aKu said...

yayunk.. namo la malas2 macam ni...
kene study tau,.. kang ada pulak repeat paper

zana said...

hohohoho...malas ade lah prkra normal tok sesiape jer...tak g 2 cik pretty clumsy...

preTTy ClumsY** said...

BuLaN iTu aKu:hihihi.. x m0 repeat paper.. nk grad sem depan
zana:mmg la... ad0iya,.. j0m study

mohdmazuan.blogspot.com said...

salam
saya la kita cik zila oiii. tengok je buku terus je mood stdy hilang tak tahu la kenapa.. pelik la. semakin nak habis stdy semakin bnyk yg malas. tak macam sekolah dulu. tak bole duk diam, asyik stdy je.. kalau tak stdy tak tenang pulak. pelik pelik.. malas-malas..

preTTy ClumsY** said...

mazuan x pe.. da bijak.. len la ore, dah la x pandai.. mls plok

Norihan Ab Aziz said...

malas tu sifat semulajadi manusia tapi jgn layan sgt nnt naik lemak dia..

Aizat Aziz said...

aku xnak komen sal malas..tai kan..tapi kan..tngk pitcha 2 bebetoi..dier study statistik maa..
haha..tulisan ntah hape2..

preTTy ClumsY** said...

hahaha.. 2 tesis la aizat.. g amek gmbr kt lib..mls nk salin

ulang tahun blog aku

Daisypath Anniversary tickers

welc0me 2 everyone


ShoutMix chat widget

**f0ll0wer kesayanganku**

.:my bez friend:.

.:my bez friend:.

da p0y0s cozmate

da p0y0s cozmate

.:gedung ilmuku:.

.:gedung ilmuku:.

::hanya aku::

::hanya aku::

antara yang menarik!!!

 
 

::akuchentadea:: | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top