::pesanan penaja::

jom kita exchange link.. :-) kalau sape2 nak exchange link, sila jadi follower saya dan tinggalkan link di chat box ya..saya pun akan lakukan benda yg sama ke blog anda.. :-) nk komen, nak maki hamun pon blh. :-)

Friday, January 15, 2010

>akukah yang terlewat>

| | 1 comments

nothing 2 say.. hihihi.. da lame x p0st ent3 baru.. mlm ney tetibe je ase rjin+b0ring.. skunk ney dok kt blik s0rang2.. rum8 blik melaka..

x sangka sekarang ak dah bergelar pelajar final year.. atau yg lbh tepat lagi ak da finak sem.. insyaAllah bln lima ney ak akn habis study..

hurm.. sem ney ak amek 15 jam kredit sahaja termasuklah 2 jam kredit t0k final pr0jek..

s0 sem ney ak agk rilex,, kerana hanya ad 1 asigment.. yg len2 hanyalah lab multimedia..benda 2 x wat kan ak tensi0n okeh.. ak enj0y.. cuma ak sedikit terkilan kerana ak ada claz pada petang jumaat.. sepat0tnye x de..



alhamdulillah sbb sem ney x de claz kol 8 pg.. yg paling awal claz ak hanya bermula pada pukul 10....


jadual sem 6

selasa: 10-12.12-2,2-4
rabu:12-2,2-3
khamis:10-12
jumaat:3-5
Read more...

Friday, January 8, 2010

sunyi+sepi+kecewa

| | 1 comments

Read more...

Thursday, January 7, 2010

~satu pintu ditutup, ada pintu lain yang terbuka~

| | 2 comments

wat teman2 ak yang sekarang ney tgh bersedih.. ak arap k0rang jgn nangis lgi.. mungkin dea bukan yang terbaik untuk k0rang. ad hikmah disebalik apa yang terjadi..



ak x m0 tgk k0rang sedih, menangis lagi.. ak mungkin bukan teman yang terbaik untuk korang.. tp ak taw ak mungkin boleh menjadi pendengar yang baik untuk korang.. siyes d0wh.. ak x nk tgk korang menangis lagi.. ak taw korang kuat.. k0rang mampu lakukan yang terbaik untuk diri korang.. ak taw k0rang kuat.. x de chenta bukan pengakhiran sebuah kehidupan..
Read more...

Saturday, January 2, 2010

::ak sayam sama kam00::

| | 5 comments

en3 agak sedih. s0 sila menangis




pnt meronggeng hari ney watkan badan ak letih

otak penat

s0.. dgn tidak sengajanya ak bergaduh

tersalah bicara

bercakap kasar

skrg

tgh gaduh

biarlah..

ak nk wat keras kepala....

ak skt ati

ak taw sume slh ak

kenape?
kenape ak x leh nk bhgia???

mcm org len???
Read more...

ulang tahun blog aku

Daisypath Anniversary tickers

welc0me 2 everyone


ShoutMix chat widget

**f0ll0wer kesayanganku**

.:my bez friend:.

.:my bez friend:.

da p0y0s cozmate

da p0y0s cozmate

.:gedung ilmuku:.

.:gedung ilmuku:.

::hanya aku::

::hanya aku::

antara yang menarik!!!

 
 

::akuchentadea:: | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top