::pesanan penaja::

jom kita exchange link.. :-) kalau sape2 nak exchange link, sila jadi follower saya dan tinggalkan link di chat box ya..saya pun akan lakukan benda yg sama ke blog anda.. :-) nk komen, nak maki hamun pon blh. :-)

Tuesday, March 23, 2010

| |

au hadir d saat ku meniti bahagia.ku keliru d antara dua jalan.ku sedar kau jua seperti ku,meniti saat bahagia bersama dia.namun ku tidak berupaya menolak rasa hati..bodoh bukan,biar ku sedari kau milik dia,aku masih memandang mu.mengapa aku terperangkap dalam permainan ku sendiri..cuba menolak mu jauh dari hati ku,namun makin dekat kau menghampiri.cuba untuk membenci tapi aku tersilap sendiri kerana menyayangimu sedangkan aku tahu kau tidak menyayangiku.ku akan sentiasa mendoakan kebahagiaan u walau hati ku terasa sedikit kepahitan yang ku sendiri tidak tahu mengapa....

4 comments:

go-top
miss hanie said...

aku keliru la...dlm situasi ni dia syg or x kt mu ni...ke dia hny nk main2...

preTTy ClumsY** said...

ak x taw.. siyes.. tersentap mu ak bce msg ney.. pe yg dea nk smpaikan?

TINTA BICARA said...

mungkin dia nak kat mu tapi dia terpaksa mengalah sebab mu dah ada orang lain kot.

preTTy ClumsY** said...

tp org 2 pon da ad org len jgk..

ulang tahun blog aku

Daisypath Anniversary tickers

welc0me 2 everyone


ShoutMix chat widget

**f0ll0wer kesayanganku**

.:my bez friend:.

.:my bez friend:.

da p0y0s cozmate

da p0y0s cozmate

.:gedung ilmuku:.

.:gedung ilmuku:.

::hanya aku::

::hanya aku::

antara yang menarik!!!

 
 

::akuchentadea:: | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top